Mitä Kuninkuusravit ovat?

09.10.2012 10:30

Kuopion Kuninkuusravit 2013 ovat järjestyksessään 82. parhaiden suomenhevosten kruunajaiset. Kuopiossa ne on järjestetty aiemmin vuosina 1959, 1967, 1982 ja 1998,  joten Kuopion ravirata saa kunnian järjestää suomenhevosten ykköstapahtuman viidennen kerran historiassa.

Kuopion raviradalla Sorsasalossa nähdään parasta kotimaista raviurheilua 26.-27.7.2013. Radalla kiitävät nopeimmat ja vahvimmat ravurit rattaillaan maamme huippuohjastajat.

Ravifaneille Kuninkuusravit on kesän odotetuin tapahtuma, jossa tunnelma on huipussaan sekä kaviouralla että radan varressa. Paikalle odotetaan kahtena päivänä jopa 60 000 katsojan ihmismerta.

Voittajia juhlitaan Kuninkuusravitapahtumassa sekä vauhdikkaissa Iltajuhlissa. Juhlat alkavat Kuopiossa sataman tuntumassa jo perjantai-iltana ja samaan paikkaan suunnataan tietysti myös lauantain ja sunnuntain väliyönä. Tiedossa on mahtavaa ravifestaritunnelmaa ja parasta mahdollista raviurheilua!

Kuninkuus- ja kuningatarkilpailuiden kolmella raastavalla osamatkalla yhteen ottavat parhaat 12 kantakirjattua suomenhevostammaa ja -oria. Jossiteltavaa ei jää, ja parhaat kirjoittavat nimensä suurilla kirjaimilla arvostettuihin kunniataulukoihin.

Myös viikonlopun muut lähdöt tarjoavat parasta suomalaista raviurheilua, suuria voittoja mittavista Toto-vaihdoista sekä ennen kaikkea suurta kunkkarihuumaa, jota ei ole tarjolla kuin kerran vuodessa!

Nyt jos koskaan kannattaa lähteä tutustumaan Kuopion Kuninkuusravien mielenkiintoiseen ja jännittävään maailmaan!