Tommi Salmela vahvistamaan Kuopion Kuninkuusravien organisaatiota

25.10.2012 00:00

Tommi Salmela Kuopion Kuninkuusravien projektijohtajaksi

Kuopion Kuninkuusravien 2013 organisaation uutena vahvistuksena aloittaa kuunvaihteessa Tommi Salmela. Filosofian maisteri Salmela on valittu Kuninkuusravien projektijohtajan tehtävään, joka alkaa marraskuussa ja jatkuu ensi vuoden suurimman ravitapahtuman järjestelyiden sekä huipentuman ajan.

”Tärkein tehtäväni on huolehtia, että olemme Kuopiossa valmiita vastaanottamaan ja huolehtimaan suuren yleisötapahtuman kohderyhmät. Ainutlaatuisen upea ravitapahtuma edellyttää paljon valmistautumista tilapäisrakentamisen, oheisohjelman, liikennejärjestelyiden ja palveluiden suhteen. On mahtavaa päästä tekemään työtä juuri tämän tapahtuman eteen. Innokkaana ollaan kuin orivarsa, joka pääsee pian laitumelle”, Salmela iloitsee.

Hän jää työvapaalle toimestaan Kymenlaakson ammattikorkeakoulun liiketalouden lehtorina.

”Jäätävää, että työkuviot saatiin järjestymään näin, että pääsen mukaan tekemään tätä projektia.”

Kuopion Ravirata Oy haluaa vahvistaa projektijohtajan valinnalla toimiston osaavaa henkilöstöään vuosi vuodelta kasvavan tapahtuman alla.

”Tulemme panostamaan Kuninkuusravien yleisön viihtyvyyteen. Haluamme palvella jokaista ravivierasta hyvin ja iloisella otteella. Puitteet pitää olla kunnossa suuren tapahtuman aikana, mutta investoinnit pitää tehdä järkevästi ja tarkasti, sillä Kuninkuusravien onnistumisella suuri taloudellinen merkitys raviradalle”, Salmela lupaa.

Tommi Salmela on vienyt aikaisemmin läpi Kouvolan Kuninkuusravit 1990 sekä työskennellyt muun muassa Kuopion raviradan toimitusjohtajana.

”Raviurheilu on ollut aina mukana kiinteänä osana elämässä. Kouvolan ajoista Kuninkuusravit on kehittynyt ja kasvanut kaikessa suhteessa todella suureksi yleisötapahtumaksi säilyttäen hienot perinteensä. Järjestelyt vaativat nykyisellään tinkimätöntä ja monialaista ammattitaitoa”, Salmela sanoo.

Kuopion Ravirata Oy:n hallituksen puheenjohtaja Juhani Okulov on tyytyväinen uuteen vahvistukseen Kuninkuusravien tiimissä.

”Todella miellyttävää saada Tommi mukaan Kuninkuusravien organisaatioon. Tommilla on vuosikymmenten mittainen raviurheilun tuntemus. Lisäksi hän tuntee jo lähes kaikki Kuninkuusravien järjestelyorganisaatiossa olevat ihmiset ja he tuntevat Tommin. Salmela tuntee laajalti myös paikalliset ja valtakunnalliset sidosryhmät.”

Salmela tulee jakamaan Kuninkuusravien vetovastuuta Kuopion raviradan toimitusjohtajan Marita Huttusen kanssa.

”Hienoa, että saimme Tommin mukaan suurtapahtumamme järjestelytiimiin. Hänen kokemuksestaan ja näkemyksestään tulee olemaan meille paljon hyötyä”, Huttunen odottaa.

Kuninkuusravit järjestetään Kuopion Sorsasalossa 27.-28.7.2013. Paikalle odotetaan 60 000 katsojaa viikonlopun aikana.

Lisätietoja antavat:

Tommi Salmela, projektijohtaja, puh. 044-367 2888
Juhani Okulov, hallituksen puheenjohtaja, puh. 050-557 2531
Marita Huttunen, toimitusjohtaja, puh. 050-522 9799


WWW.KUNINKUUSRAVIT.FI