Kuopion alueen ravivalmentajat innolla mukaan Kuninkuusravit-projektiin

16.03.2013 20:25

Savolaiset raviurheilijat, -vaikuttajat ja kuninkuusravitiimi kokoontuivat perjantaina Sorsasalossa keskustelemaan sekä ideoimaan Kuninkuusravien viestin levittämisestä yhteistyössä. Kun ravihevoset eivät osaa puhua, ovat alueen aktiiviosaajat lajin seuraavaksi parhaita puhemiehiä ja -naisia. He tietävät ja ymmärtävät tämän suuren yleisötapahtuman ainutlaatuisen merkityksen Kuopion seudulle sekä raviurheilulle.

Alueen raviurheilijat haluavat olla omalla talkoopanoksellaan mukana tekemässä Kuninkuusraveja. Heinäkuun lopulla Kuopiossa ravattava tapahtuma antaa loistavan mahdollisuuden tutustuttaa uusia ihmisiä lajiin parhaimmillaan, ja sitä kautta innostumaan lajin harrastajiksi vaikkapa tulevaisuuden hevosenomistajina.

Raviammattilaiset tulevat olemaan kevään ja kesän aikana mukana Kuninkuusravien ennakkotapahtumissa esittelemässä hevosia, niiden hoitoa ja valmennusta sekä tutustuttamassa ihmisiä lajin saloihin.

Mukaan hankkeeseen ovat lähdössä muun muassa seuraavat ravialan huippuosaajat:

Jukka-Pekka Kauhanen, Tero E. Mäenpää, Ossi ja Iikka Nurmonen, Jani Hartikainen, Harri Konttinen, Olli Tiainen, Juhamatti Hoffren, Kimmo Kärkkäinen, Esko Majala, Heikki Smolander, Veli-Pekka Toivanen, Timo Vääränen, Heikki Korhonen, Tuomas Pakkanen, Tapio Hoikka, Timo Hulkkonen, ja Heikki Mikkonen.

Tervetuloa kaikki mukaan tekemään yhdessä vuoden hienointa ravitapahtumaa!

Hanke starttasi tänään Joensuun raveissa, kun Kuopion Ravipogostan joukkue kolme kuningasta ja prinsessa onnittelivat lauantai-illan päättäneen Kuopion Kuninkuusravien nimikkolähdön voittajia. Tavataan raveissa, talleilla ja kylillä!

Lisätietoja:

Arto Iivanainen
Puh. 050-326 9316

Projektijohtaja
Tommi Salmela
tommi.salmela@kuopionravirata.fi
Puh. 050-434 2995