Forssassa pääsiäisenä upea suomenhevostammojen kohtaaminen

28.03.2013 09:51

Pilvenmäen lauantain 30.3. Toto75-ravit tarjoavat huippuraviurheilua ja isoa rahaa lupaavan 75-kierroksen. Pilvenmäen radalla tehdään kaikki mahdollinen, jotta lauantaina päästäisiin ajamaan hyvällä talviradalla.

Lauantain kohokohtia on suomenhevostammojen tasoitusajo, joka on kovatasoinen ja erittäin mielenkiintoinen. Huippuhevosia riittää jokaiselle paalulle ja luvassa on uljas matsi: paalulta starttaavat Ulleri ja Hopihopi, 20 metrin takamatkalta Villisisko, Topin Musta ja Martsa sekä 40 metrin takamatkalta Marimin, kaksinkertainen ravikuningatar B. Helmiina ja hallitseva ravikuningatar Sirun Valpuriina.
 
Marimin on dominoinut talven koitoksia, mutta valmentaja Esa Heikkinen katsoo talven hallitsijattaren olevan nyt haastajan roolissa.
 
"Lähtökohdat ovat ihan toisenlaiset kuin edellisissä tammalähdöissä. Nyt 40 metrin takamatkalta ei ajeta keulaan, vaan jäädään kauas takajoukkoihin. Marimin ei ole voittanut Forssassa yhdeksään vuoteen. Mariminilla on kaikki hyvin, mutta kyllä voittoputki taitaa nyt katketa", Heikkinen epäilee.

Forssan raviradan tiedote


Mikkelin 2011 ravikuningatar Sirun Valpuriina.