Fintoto lanseeraa uuden voittajapelin - pelattavissa kuninkuus- ja kuningatarkilpailun voittajat

07.05.2013 10:24

Fintoto tuo markkinoille uuden ja jännittävän pelikonseptin, jolla voi pelata kokonaiskilpailun Voittajaa ja Troikkaa eli kolmea parasta hevosta oikeassa maaliintulojärjestyksessä. Peli on käytössä kilpailuissa, joissa ajetaan joko karsinta tai osakilpailu ennen loppukilpailua. Tänä vuonna pelikohteina ovat Kuopio Stakes, Ruotsin Solvallassa ravattava Elitloppet, Lahden Suur-Hollola-Ajo sekä Kuninkuusraveissa kolmesta osakilpailusta koostuvat Ravikuningas- ja Ravikuningatar-kilpailu. Kuninkuusraveissa voi kuningas- ja kuningatarkilpailussa pelata myös Päivän Duoa.

Ensimmäisen kerran uusi peli on käytössä 17.5. ajettavassa Kuopio Stakesissa, jossa ravien alussa ajetaan karsintalähdöt ja lopussa finaali. Pelin tulos ratkeaa, kun Kuopio Stakesin finaali on ajettu.

Pelissä ovat mukana kaikki karsintoihin osallistuvat hevoset. Hevosen ohjastajana on henkilö, joka ajaa hevosta karsintalähdössä.
Pelin ratanumero on  88.

Uutta peliä voi pelata kaikissa myyntikanavissa.

17-18.5. Kuopio Stakesin voittaja

25-26.5. Elitloppetin voittaja, Tukholma

29-30.6. Suur-Hollolan voittaja, Lahti

27-28.7. Ravikuningas ja Ravikuningatar

Lisätietoja,
Reijo Anttila
tuotepäällikkö
Fintoto Oy
puh. 040 518 4917
 

Fintoto Oy on vastuullinen suomalainen Toto-pelien järjestäjä, myyjä ja markkinoija, joka vastaa yksinoikeudella myös raviratojen ulkopuolisten totojärjestelmien kehittämisestä ja hallinnasta. Yhtiö vastaa myös hevospelitoiminnan sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä, TV-tuotannoista ja ravitapahtumien satelliittilähetyksistä. Hevospelien kokonaismyynti Suomessa on noin 250 miljoonaa euroa ja ravit ovat noin 730.000 vuotuisen katsojan voimin Suomen toiseksi suosituin yleisölaji. Fintoton Oy:n osakekannan omistaa Suomen Hippos ry.